LOTUS STEAKHOUSE PIZZERIA

LOTUS STEAKHOUSE PIZZERIA Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 1415 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Lotus Steakhouse Pizzeria. Meer weten? Ontdek meer

5 jul 2022 om 8:50 Pizza besteld, korsten waren veel te hard en dun . Pizza fungi met ui… zat niet veel smaak aan.
4 jul 2022 om 0:07 Zoals altijd maken zij verse zelfgemaakte pizza. Heerlijk! Aanrader dus
3 jul 2022 om 20:18 Goed en snel bezorgd en eten was lekker
3 jul 2022 om 0:26 Kinder burger menu besteld… kreeg een pita broodje met vlees. Burger voor mezelf besteld… identiek pita broodje als het kinder burger menu gehad. Bestelling was dik te laat. Zeer slechte ervaring.
2 jul 2022 om 20:31 Het eten was heerlijk, maar we kregen het een uur later dan opgegeven. In de SMS werd aangegeven rond 18.00 uur, het werd een uur later. Wel met de excuses van de bezorger
28 jun 2022 om 10:47 Was heerlijk
23 jun 2022 om 22:31 Ik vroeg om Sambal en knoflook, maar kreeg alleen knoflook. Had het ook der bij genoteerd. Jammer, maar de pizza was wel lekker.
20 jun 2022 om 0:55 Mocht wel wat meer champignon
16 jun 2022 om 19:17 Altijd op tijd geleverd, smaak zeer goed en porties zijn ook perfect. Al iets van 10x bij ze besteld in de loop van de jaren, vele zaken kunnen hier van leren. Dank je wel!
16 jun 2022 om 11:51 Lekkere koteletjes, bestel vaker en ben zelden teleurgesteld betreft het vlees in elk geval
13 jun 2022 om 21:38 Laatste tijd veel fouten. Drinken vergeten, extra patat vergeten en in plaats van entrecote biefstuk gekregen. Ik was een tevreden klant maar helaas de laatste tijd niet meer.
9 jun 2022 om 16:49 Lekker vlees, fijn dat je kunt aangeven of je medium, rare of well done kan kiezen.