LOTUS STEAKHOUSE PIZZERIA

Recentebeoordeling


3 sterren uit 1499 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Lotus Steakhouse Pizzeria. Meer weten? Ontdek meer

23 nov 2022 om 23:02 echt niet verwacht ik salade in boterhamzakje was haast werk bij hun dit heb ik nog nooit mee gemaakt
22 nov 2022 om 22:21 Normaal wel tevreden dit keer niet. Eten was verkeerd bezorgd zonder 5 extra sauzen die beide keren niet geleverd werden. Patat was heel echt heel erg vet.. lijkt wel alsof het allemaal snel snel moet
22 nov 2022 om 13:54 Eten was lekker. Jammer dat we geen kaas en broodjes kregen bij de pasta.
21 nov 2022 om 20:16 Erg lange levertijd, pizza matig, shoarma prima met extrsa bakjes saus, frites niet al te warm maar te doen. Bedrijf: bezorgtijd op thuisbezorgd (25m) klopt niet, is omdat automatisch bericht, mijn ervaring is dat het meestal wel klopt bij tbezorgd
20 nov 2022 om 23:52 Foute bestelling
20 nov 2022 om 21:21 Bezorging duurde 1 uur en 20 min, pizza zonder tomatensaus, champignons waren rauw.. Jammer!!!
18 nov 2022 om 20:52 Eens en nooit weer, 1 ster is nog teveel.
16 nov 2022 om 19:42 Ruim 1,5 uur moeten wachten, toen ik belde werd er gezegd bezorger is onderweg en toen heeft het nog 25min geduurd. Eten was wel lekker zoals altijd maar door de bezorgtijden ben je toch geneigd ergens anders te bestellen
13 nov 2022 om 21:09 Het bezorgen duurde ruim 2 uur, ik principe onacceptabel. Het vervelendste is nog dat je ook - als je belt- geen tijd krijgt dat het dan wel komt. Als je weet dat iets 1,5 /2 uur kan duren voelt dat anders dan - Het is erg druk, het komt er zo aan.
10 nov 2022 om 21:09 Eten was niks mis mee Alleen was wel erg weinig En lijkt wel of elke keer minder word Gebeld en ze vonden het wel mee vallen
5 nov 2022 om 0:37 Perfect
4 nov 2022 om 10:20 Anderhalf uur moeten wachten op mijn eten, schandalig. Als ik bel, wordt er 6 keer niet opgenomen